MÉDIAAJÁNLAT

KINEK KÉSZÜL A GORDIUSZ MAGAZIN? Elsősorban olyan hazai és külföldi tulajdonban lévő közép- és nagyvállalatok vezető beosztású embereinek, cégtulajdonosoknak, akik innovatív műszaki beállítottságúak és nyitottak a környezettudatos, kreatív világra. Akiknek fontosak az emberi értékek, akik felelősséget éreznek a jövő generációiért és döntéseikkel mintát mutatnak környezetüknek.

MIRŐL ÍRUNK? Főbb témáink: technológiai újdonságok, üzleti ötletek, sikersztorik, cégvezetési és befektetési tanácsok, marketing, e-biznisz, innováció, klímavédelem, megújuló energia, EU-projektek. Nem feledkezünk meg a magánéleti témákról sem, mert hisszük, hogy a sikeres üzlet feltétele a kiegyensúlyozott cégvezető. Életmód-rovatunkban olvashat sportról, egészségről, utazásról, trendekről. Kulturális ajánlónkban kortárs művészekre, irodalomra, kiállításokra hívjuk fel a figyelmet.

KIVEL DOLGOZUNK? Lapunk szerzői több éves tapasztalattal, kiemelkedő szakértelemmel rendelkező szakújságírókkal és elismert szakértőkkel gondoskodnak a minőségről.

MIT KÍNÁLUNK HÍRDETŐINKNEK? Célunk olyan magazint kiadni, amely hosszú távon is megbecsült kiadvány lesz olvasóink számára. Ezért mind tartalmában mind megjelenésében kiváló minőségre törekszünk.

A magazin műszaki jellemzői:

  • Belív: 130 g SC,
  • Borító: 250 g LWC,
  • Kötészet: ragasztott
  • Terjedelem: kb. 64–72 oldal
  • Formátum: 205×297 mm,
  • Hasábszám: 2-3
  • Nyomott példányszám: 1000 – 1600 db
  • Nyomási eljárás: rotációs ofszet

Terjesztés: Magazinunkat kizárólag gépipari tevékenységet végző (szerszám- és prototípus-gyártás, járműipar – autó, kötöttpályás, légi -, nehézgépipar, mezőgazdasági gépgyártás, építőipari gépgyártás, egészségügyi eszközgyártás stb.) közép- és nagyvállalatok vezetőinek juttatjuk el személyesen vagy postai úton.

Magazinunkban korlátozott számban lehetőség van hirdetés illetve PR cikk elhelyezésére.Amennyiben érdeklődik a feltételekről és az árakról írjon nekünk az info@gordiuszalfa.hu e-mail címre.

További elérhetőségeink: Gordiusz Alfa Kft, 2045 Törökbálint, FSD Park 1. II. épület, 1. emelet, 0623/ 531 205