Cégbemutató: Proth

Japán vezetőséggel kezdte történetét 1980-ban a tajvani cég, ők alapozták meg azokat a magas szintű minőségi normákat és stratégiai irányvonalat, amelyek naggyá tették a Proth-t a precíziós síkköszörű gépek világában.

Kitűnő szakértelem, esztétikum és megbízhatóság. E kulcsszavakkal írják le ma is tevékenységüket és termékeiket. Tervezőik és fejlesztőcsapatuk összehangoltan kezelik a különböző területeket, úgy mint szerelés, elektronika, hidraulika, köszörülést végző rendszerek, monitorozó egységek – mindezt a teljes, integrált fejlődés érdekében. Szeretnének elébe menni minden ügyféligénynek, ezért munkájukban próbálják túlteljesíteni az elvárásokat, és egyedi innovációk révén diktálni a tempót, úttörőszerepet betölteni az iparágban.

A 150 fős cégnél a minőségkontroll súlyát is megfelelően kezelik, gépeiket a legkomolyabb precíziós mérőeszközökkel kontrollálják. Fontosnak tartják, hogy síkköszörűik a működés minden pillanatában olyan eredményt produkáljanak, amelyek túlteljesítik az európai és a japán minőségi előírásokat.

Mivel a piaci igények elsődlegesek, ezért azokat folyamatosan be is gyűjtik, és minden visszajelzésből épülni szeretnének. Ennek a folyamatnak köszönhető az utóbbi pár év megújulási hulláma is. Kínálatuk az alábbi gépparkból áll:

– A PSGS sorozat nyerges síkköszörűi kisebb gépmérettel múlják felül a korábbi teljesítményszintet.

– A PSGC betűkombinációval jelzett oszlopos gépek nagyon széles körben, rendkívül sok területen bevethetők.

– A PSGO sorozat a felsőkaros nagygépeket jelenti. Egységes jellemzőjük a kiemelkedő minőségen túl a különösen gyors működés.

– PSGP néven duplaoszlopos síkköszörűket gyárt a Proth. Ezek már a legnagyobb gyártóüzemek „játékszerei”

– A fentieken túl forgóasztalos köszörűt, CNC-vezérelt köszörűt és függőleges köszörűt is gyártanak.

Összesen 59 különböző modellből alkotja a jelenlegi termékportfóliót. Ha végiggondoljuk, kapacitásban, asztalméretben, hosszirányú és keresztirányú mozgásban, köszörűkorongokban, motorteljesítményben, külső dimenziókban és súlyban ez milyen hihetetlen változatosságot jelent, akkor könnyen érzékelhetjük a cég súlyát. kiemelkedő piaci szerepét. Ezzel a profizmussal és termékkínálattal nem véletlen tehát, hogy a Proth Industrial megtalálható a Gordiusz Alfa partnerei között. A tapasztalatok pedig azt mutatják, a tajvani gyártó termékei a magas minőségi szintnek és a változatos kivitelnek köszönhetően nagyon kedveltek idehaza is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.